Luka Tavčar

Luka Tavčar

Luka Tavčar je vsem bolj znan kot gorski kolesar, lani pa nas je razveselil s svojo udeležbo na našem teku. Razdaljo Berkmandlc TRAIL (27 km, +1410 m) je premagal v odličnem času 2:21:56. Letos se vrača, da brani svoj izjemen dosežek!

“Moj prvi šport je gorsko kolesarstvo, ki ga rad kombiniram z gorskim tekom, turnim smučanjem, veslanjem in drugimi športi. Med uspehi bi izpostavil zmago na državnem prvenstvu v gorsko kolesarskem maratonu in vzponu, zmago na etapni dirki Trans Dinara in na bohinjskem Triatlonu jeklenih.Hg trail Idrija bi priporočil vsem, ki uživajo v teku po gozdnih stezicah in se ne ustrašijo tudi kakšnega težjega klanca. Trase so posrečeno izbrane za različne nivoje pripravljenosti udeležencev, organiziranost dogodka pa je kljub šele dvema izvedbama že na nivoju mnogih drugih prireditev z daljšo brado, oz. jih po srčnosti organizatorjev v marsičem že zdaj prekaša.”

? Robert Zabukovec

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene tako, da omogočajo piškotke, saj s tem vam omogočijo najboljšo možnost brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, spodaj kliknete »Sprejmi«, in se strinjate s tem.

Zapri