HG TRAIL 2022

HG TRAIL 2022

V letu 2022 pripravljamo na naši prireditvi HG TRAIL 2022 številne novosti, o katerih vas bomo redno obveščali, zato vas vabimo, da nas spremljajte na spletni strani in na Facebook strani. Za začetek pa si rezervirajte datume za Hg VERTIKAL 19.8. in Hg TRAIL 20.8.2022.

Časa je torej več kot dovolj, da se do prireditve pripravite, tako izkušeni tekači kot tudi vsi tisti, ki se s trailom srečujete prvič. Letos smo za vas pripravili poslastico v obliki novega odelovanja z vrhunskim osebnim in kondicijskim trenerjem, ki je s svojimi varovanci osvojil številne medalje na evropskih in svetovnih prvenstvih ter srebrno medaljo na olimpijskih igrah. Je avtor številnih člankov na temo treninga in prehrane ter predavatelj na različnih kongresih tako v Sloveniji kakor tudi v tujini, med drugim je tudi ambasador za Garmin, Hervis Sport in avtor web app PlanGoRun, poleg tega pa že vrsto let opravlja tudi teste tekaških copat za Hervis Sport, kdo to je, pa razkrijemo v naslednji objavi. Sledile si bodo ogledne ture z našim traserjem in izjemnim tekačem Janom Božičem ter izvrstno tekačico Nino Frelih.

Kot rečeno naša ekipa že pridno načrtuje številne aktivnosti, ki se jih boste lahko udeležili, do naslednjega TRAILA. Veselimo se torej novih sodelovanj in svežega pestrega programa o katerem vas bomo redno obveščali!

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene tako, da omogočajo piškotke, saj s tem vam omogočijo najboljšo možnost brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, spodaj kliknete »Sprejmi«, in se strinjate s tem.

Zapri