Člani UTMB

Člani UTMB

S ponosom vas obveščamo, da je Hg TRAIL Idrija v letošnjem letu 2022 na listi UTMB® World Series Qualifiers. Udeležba na UTMB® World Series Qualifiers ni obvezna za začetek avanture v seriji, vendar bodo tekači, ki se ga udeležijo, imeli privilegiran dostop do UTMB® World Series Events in UTMB® World Series Majors. Udeležba in finiširanje na Hg TRAIL Idrija 2022 bo prispevalo k vašemu UTMB® indeksu. UTMB® indeks se izračuna za vsako od štirih kategorij UTMB® World Series: 20 K, 50 K, 100 K in 100 M.

Podajte se na izjemno potovanje s UTMB® World Series Events po najboljših dirkah in najbolj znamenitih destinacijah. Vrata do UTMB® World Series Events z več tisoč dirkami so odprta za vse, to je edini kraj kjer se lahko začne vaše popotovanje na Mont-Blanc in si zagotovite dostop do UTMB® World Series Finals.

Več o UTMB® World Series Events: https://utmb.world/

Povezava na prijavo: https://utmb.world/search-race

Vabimo vas, da se prijavite na:
https://hgtrail-idrija.si/prijavi-se 


!!! PREDPRIJAVE IMAJO ZNIŽANO CENO !!!

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tem spletnem mestu so nastavljene tako, da omogočajo piškotke, saj s tem vam omogočijo najboljšo možnost brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, spodaj kliknete »Sprejmi«, in se strinjate s tem.

Zapri